Agerbrug


Vi har sammensat et bredt sortiment til brug i markdriften. Vi er således klædt godt på til at servicere alle, uanset hvor mange hektar man driver. LINDS står, sammen med vore samarbejdspartnere, klar med råd og vejledning, så vi sammen med vore lokale repræsentanter kan servicere vore kunder i forhold til de behov eller ønsker man måtte have.

Produktsortiment (tryk på linket for at åbne PDF):

Græsfrø

Vores leverandør af græsfrø BARENBRUG er verdens næststørste producent af græssorter. Styrken i de blandinger vi tilbyder, er ud over et højt udbytte, en god foderkvalitet, smag, kvælstofeffektivitet og sygdomsresistens.

Majsfrø

Vort sortiment af majsfrø består udelukkende af LIMAGRAIN sorter. Vi har topsorter med høj foderværdi til ensilering i alle tidlighedsklasser.
Vore sorter til kolbe- / kernemajs er blandt de, der har det mest lukkede svøb, hvilket sikrer en meget lav risiko for Fusarium.

Plastfolie

LINDS er en af Danmarks største udbydere af plastfolie og net til håndtering af ensilagen. Kvægbedrifterne bliver større og dermed også ensilagestakkerne. Det er derfor af afgørende betydning, at foderet bliver konserveret optimalt. Vores landbrugsplast er af højeste kvalitet, og vore repræsentanter er uddannet til at give de mest økonomiske løsninger.

Olie og smøremidler

Til vedligeholdelse af maskinparken kan du hos LINDS købe TEXACOs landbrugssortiment, og kan derudover også tilbyde hele TEXACOs program indenfor smøreolier, transmissionsolier, hydralikolier og fedt.

Det betyder, at vi både kan servicere den 25 år gamle traktor, som kun kører nogle få timer om året, samt de nyeste og mest avancerede modeller, der er hårdt belastet mange hundrede timer årligt. Vore priser dækker alle omkostninger herunder fragt, emballage og olieafgift, der også dækker gratis afhentning af spildolie.

Udover dette sortiment tilbyder vi desuden olieanalyser, smøretabeller og udstyr til håndtering af olieartikler. Derudover har vi også et fuldt rengøringsprogram, så det kostbare isenkram kan se præsentabelt ud.
LINDS AS  |  Blüchersvej 3  |  7480 Vildbjerg  |  99 92 02 33  |  CVR: 21 90 66 89  |  mail@linds.dk