Fritidslandbrug


LINDS har en tradition for, at servicere danske landmænd på et meget højt niveau. Fritidslandbrug har mange forskellige behov, og vi kan levere det meste til driften. Sortimentet spænder vidt, og bliver hele tiden tilpasset markedets behov. Når du handler hos os, får du alle varer leveret lige til døren, og en samlet faktura på hele købet. Alle køb over 499 kr. ekskl. moms leveres desuden fragtfrit - ved køb af varer fra samme lager.
 
LINDS er altid klar med råd og vejledning. Du vælger selv om du vil have besøg af en af vores 30 repræsentanter, eller du blot vil bestille via internettet. Valget er dit - servicen er den samme.

Husdyr

Hos LINDS har vi et stort sortiment af forskellige artikler til kvæg og svin. Desuden fører vi udvalgte artikler til fjerkræ, heste og mink.

Marken

Vi har sammensat et bredt sortiment til drift af marken. Vi servicerer både de helt store bedrifter med flere hundrede hektar og det lille fritidslandbrug med nogle få hektar. Vi har majs- og græsfrø fra nogle af Europas førende leverandører, og er derudover en af Danmarks største udbydere af plastfolie, strækfilm og net til håndtering af ensilagen.

Olie og smøremidler

Til vedligeholdelse af maskinparken kan LINDS tilbyde TEXACOs landbrugssortiment, og kan derudover også tilbyde hele TEXACOs program indenfor smøreolier, transmissionsolier, hydralikolier og fedt.
Det betyder, at vi både kan servicere den 25 år gamle traktor, som kun kører nogle få timer om året, samt de nyeste og mest avancerede modeller, der er hårdt belastet mange hundrede timer årligt. Vore priser dækker alle omkostninger herunder fragt, emballage og olieafgift, der også dækker gratis afhentning af spildolie.
 
Udover dette sortiment tilbyder vi desuden olieanalyser, smøretabeller og udstyr til håndtering af olieartikler. Derudover har vi også et fuldt rengøringsprogram, så det kostbare isenkram kan se præsentabelt ud. 
LINDS AS  |  Blüchersvej 3  |  7480 Vildbjerg  |  99 92 02 33  |  CVR: 21 90 66 89  |  mail@linds.dk