Husholdning


LINDS har gennem en lang årrække opbygget et stort og varieret produktsortiment til husholdningen. Ud fra vores høje krav til kvalitet og leveringssikkerhed, bestræber vi os hele tiden på at revurdere og udbygge vores sortiment, således at vi altid kan tilbyde det bedste udvalg af kvalitetsprodukter. Herunder kan du læse lidt om vores forskellige produktgrupper.
LINDS er søsterselskab til danlind as, der er en af de største vaskepulverproducenter i Europa. Derfor kan vi også tilbyde vaskemidler, der altid er på højde med den nyeste udvikling inden for vaskeeffekt, sensitivitet og hensynstagen til miljøet.

Vi har udviklet en vaskeguide over vores produkter. Klik her for at se den.
Tilknyttet fil:    vaskeguide_web.pdf (354 Kb)

Rengøringsartikler og tilbehør

LINDS har et fuldt rengøringssortiment med mange typer af rengøringsmidler og tilbehør. Her kan bl.a. nævnes vores alt-mulig-klude, der er i ekstra kraftig og sugende kvalitet, som normalt ikke forefindes i supermarkeder.

Husholdningsartikler

Vi har alt hvad du behøver til den daglige husholdning, heriblandt kraftige fryse- og affaldsposer, engangsservice, voksduge samt stanniol og filmpapir i 60 meter ruller.

Madvarer

Hos LINDS har vi mange gode kvalitetskrydderier, marmelader og forskellige typer dressinger.
LINDS kan tilbyde en lang række egenproducerede drikkevarer, såsom 5 forskellige kaffeblandinger, læskedrikke, frugtsaft og juice.
Vi har både toiletpapir og køkkenruller i forskellig kvalitet. Her kan bl.a. nævnes Supersoft toiletpapir af 100% nyfiber, med 50 meter på hver rulle.

Personlig pleje

Inden for personlig pleje har vi bla. shampoo, balsam, creme, lotion og sæbe. Et specialprodukt er sæben Septil, som udover at være anti-bakteriel, også er velegnet til sart og vanskelig hud.
Vi fører produkter fra bl.a. Megaman, Kodak og GP og har et bredt sortiment indenfor batterier, pærer, sparepærer, lysstofrør og sikringer.

Arbejdstøj og beklædning

Vi har et stort udvalg af tøj til både arbejde og fritid i forskellige kvaliteter og prisklasser. Bl.a. det populære arbejdstøj fra Mascot og vores kendte kvalitetsstrømper.

LINDS forhandler forskellige varianter og størrelser af SIKA træsko og Bekina gummmistøvler. Det er begge kvalitetsmærker, som er kendt for deres holdbarhed og komfort.

Vi har et alsidigt sortiment indenfor arbejds- og engangshandsker. Vi har f.eks. Powergrab handsker, kraftige arbejdshandsker og latexhandsker.
Hos LINDS har vi ca. 4000 forskellige varenumre indenfor kontorartikler og datatilbehør, og er derfor fuldt leveringsdygtige i alt, hvad du behøver til kontoret.

Havetilbehør

Inden for havetilbehør sælger vi græsfrø, diverse haveredskaber, ukrudtsmidler, skadedyrsbekæmpelse og vores populære LINDS Universal desinfekt.
Vi har et bredt udvalg af forskellige malingstyper og træbeskyttelse. Herudover har vi også diverse pensler.

Auto artikler

Til bilen har vi bl.a. olie, kølervæske, auto-shampoo og sprinklervæske.

Hobbydyr

Vi tilbyder flere forskellige varianter indenfor hunde- og kattefoder samt gode loppemidler. Derudover har vi også foder til høns og heste. 
LINDS AS  |  Blüchersvej 3  |  7480 Vildbjerg  |  99 92 02 33  |  CVR: 21 90 66 89  |  mail@linds.dk