Jobs


Relationsskabende sælger søges til Vesthimmerland

Da vores sælger igennem mange år har valgt at gå på pension, søger vi en ny profil til hans område.

Er du en dygtig sælger, der brænder for at skabe gode langsigtede kunderelationer, og kan du samtidigt lide at arbejde selvstændigt?

 … så er du muligvis vores nye sælger i Vesthimmerland.

Om os:

LINDS AS er en familieejet handelsvirksomhed, som fokuserer på salg af kvalitetsprodukter til dansk landbrug. LINDS er etableret i 1928 og har 27 succesfulde sælgere fordelt i hele landet.
Vores udvalg af kvalitetsvarer til landbruget understøttes af et bredt sortiment inden for rengøring, dagligvarer, kontor og beklædning. Du kan læse mere om os på www.linds.dk

 

Kundebesøg og sælgerprofil
Som sælger hos LINDS er du virksomhedens ansigt udadtil og skal kunne skabe relationer til dine kunder.

Med hovedvægt på besøg hos professionelle landmænd, vil du få en spændende og varieret hverdag. Du får eget distrikt, hvor du selv skal booke dine besøg og planlægge din arbejdsdag.


Du brænder for salg, er udadvendt og kan skabe langvarige kunderelationer. Du er god til at motivere dig selv og ser også afsætningsmuligheder i privatkunder og andre erhverv, som maskinstationer, industri mv.
Vi forestiller os, at du har kendskab til landbrug, enten via uddannelse, tidligere beskæftigelse eller er opvokset på landet.

 

I jobbet får du en enestående mulighed for at udvikle dig som sælger og for at vedligeholde og udbygge en loyal kundekreds. Vi er meget bevidste om, at langvarige relationer ikke opbygges over natten. Derfor er det afgørende for os at ansætte en topmotiveret person, som vil opnå samme succes i jobbet som vores mange andre dygtige sælgere.


Faglig sparring
Selvom du er alene i marken, har du et stærkt hold af kolleger i ryggen. Udover at kunne sparre med markedschefen og dine 27 sælgerkolleger, vil du blive supporteret af vores dygtige kundeservicemedarbejdere, og erfarne produktchefer. Desuden vil du løbende modtage uddannelse og deltage i salgs- og teammøder flere gange årligt. Dit salgsarbejde understøttes af nyhedsmails og salgskampagner, ligesom du løbende modtager vareprøver.

 

Vi tilbyder en meget fordelagtig lønpakke, sundhedsforsikring og pension.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen,  er du velkommen til at kontakte markedschef Jens Borup Jørgensen på tlf. 99 92 03 22 eller jbj@linds.dk Er jobbet noget for dig, så send os din ansøgning med CV til jbj@linds.dk snarest muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.
 
 

Uopfordrede ansøgninger

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på mail@linds.dk

 
 
LINDS AS  |  Blüchersvej 3  |  7480 Vildbjerg  |  99 92 02 33  |  CVR: 21 90 66 89  |  mail@linds.dk