Mere om mineraler


Mineralsortiment

LINDS har et bredt mineralsortiment til kvæg, får og heste.
Mineralerne fås i granulat (LINOMIN og LINODIN) eller som sliksten/ blokke.

LINOMIN

LINOMIN dækker LINDS standard sortiment på kvægmineraler. LINOMIN programmet er sammensat således, at de lever op til kravene fra de højt ydende køer i den moderne mælkeproduktion. Programmet byder bl.a. på råvarer som organisk zink, naturlig Vitamin E og organisk selen. Mineralerne er produceret af råvarer af højeste kvalitet, med henblik på høj optagelighed og god produktionsøkonomi hos mælkeproducenten.

LINOMIN programmet er bredt sammensat og fuldt dækkende for den moderne mælkeproducent, og indeholder også blandinger, der kan anvendes af økologiske mælkeproducenter.

Vi bestræber os løbende på at udvikle og forbedre produkterne. Ønsker du en aktuel oversigt over LINOMIN programmet kan du henvende dig til din lokale LINDS repræsentant, eller du kan rette henvendelse til LINDS AS. 

LINODIN

LINODIN er navnet på special- og kundeblandinger. Disse mineraler tilbydes til de mælkeproducenter, der selv ønsker at have indflydelse på mineralfoder til køerne.
LINODIN mineralerne er produceret af samme høje råvarekvalitet som LINOMIN sortimentet, og tilbydes også i tilfælde, hvor der f.eks. ønskes biotin tilsat en standard blanding, der i forvejen ikke indeholder biotin.

LINODIN mineraler sammensættes i fællesskab med kunden, med udgangspunkt i forholdende på den enkelte ejendom. Mange mælkeproducenter vælger at lade deres grovfoder analysere for mineral og mikronæringsstoffer. I sådanne tilfælde bliver en LINODIN blanding tilpasset disse analyser og der bliver tilføjet nøjagtig de næringsstoffer der er behov for. Mineralerne tilpasses selvfølgelig løbende efter forholdende i din besætning.

Tror du, at LINODIN er noget for dig og dine køer, er du meget velkommen til at rette henvendelse til LINDS på tlf. 99 92 02 33. 
LINDS AS  |  Blüchersvej 3  |  7480 Vildbjerg  |  99 92 02 33  |  CVR: 21 90 66 89  |  mail@linds.dk