Virksomhedsbeskrivelse


LINDS AS er en 100% familieejet handelsvirksomhed, der primært beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug. Med mere end 25.000 varenumre har LINDS et bredt og alsidigt produktsortiment, der spænder lige fra fodertilskud og såsæd over til beklædning, el-artikler, kontorartikler og dagligvarer til husholdningen.

I dag har LINDS en salgsstyrke på 30 sælgere, der besøger kunder i alle dele af Danmark. Vi tilbyder individuel kunde-servicering og alle kunder tilbydes personlige kundebesøg samt mulighed for at handle direkte via internettet.

LINDS domicil ligger i Vildbjerg mellem Herning og Holstebro.

LINDS er en del af Lind-koncernen, der blev grundlagt i 1928, hvor Gustav Lind senior fik den idé at fremstille varer af høj kvalitet og sælge dem direkte til forbrugerne. Det første produkt var sæbe, der bestod af kokosolie og lud, som Gustav Lind, hans hustru Anna og broderen Ejnar rørte sammen og pressede til sæbe i en stald om natten. Om dagen skulle sæben sælges og det blev den via besøg hos husholdninger og bedrifter, og i den forbindelse var det naturligt at tage andre varer med. Dette blev startskuddet på den specielle lindske salgsform, som snart blev populær. Gustav Lind begyndte at ansætte folk og virksomheden voksede. Fem år efter grundlæggelsen havde virksomheden 12 ansatte og Gustav Lind formåede til stadighed at inddrage nye varer både i handel og produktion. Han investerede tillige i forskning og produktudvikling og som en følge heraf var virksomheden blandt de første til at producere syntetiske vaskemidler omkring 1950.
 
Gustav Lind junior overtog, som 23-årig, ledelsen i 1961 efter faderens død og fortsatte som adm. direktør indtil maj 2008. Gustav Lind er i dag bestyrelsesformand i LINDS AS.
 
Virksomheden vokser støt og Lind-koncernen beskæftiger således i dag mere end 300 medarbejdere og omsætter for over 750 mio. kr. årligt.

Lind-koncernen består i dag af moderselskabet lind holding aps med tre datterselskaber
• LINDS AS, der sælger varer inden for landbrug, kontor, hushold, beklædning og hygiejne
• danlind as, der er Skandinaviens største producent af vaskepulver og specialist i fremstilling af vaske- og rengøringstabletter
• Linie Kemi A/S, der sælger nicheprodukter inden for: rengørings- og affedtningsmidler, køle/smøremidler, natur- og miljøvedligehold, optøningsmidler, beskyttelsesprodukter, berøringsfri artikler, aerosoler samt tilbehør 
LINDS AS  |  Blüchersvej 3  |  7480 Vildbjerg  |  99 92 02 33  |  CVR: 21 90 66 89  |  mail@linds.dk